Onsdagskærlighed: My:minmy

Min allerførste onsdagskærlighed

Om onsdagen er der lang tid til weekend så derfor har vi brug for lidt kærlighed. Om onsdagen hylder vi på momster en blogger som vi godt kan lide eller føler os inspireret af.

Min allerførste onsdagskærlighed går til My:minmy fordi jeg holder enormt meget af hendes skriverier og fordi hun har inspireret mig til at begynde at blogge. Og så er personen bag bloggen – Camilla – også noget helt særligt og ganske fantastisk.

Fra rebelske studieaktivister til mødre

Jeg kender Camilla fra studiepolitik. Tilbage fra dengang vi var unge og rebelske og boede på Nørrebro. Vi så hinanden ofte og hendes ældste datter var vist kun en dag gammel dag jeg mødte hende første gang.

Det er mange år siden og vi ses sjældent nu. Vi er begge flyttet væk København og de rebelske studieaktivister er blevet til mødre, koner, bloggere, erfarne pædagoger. Den lille baby fra nørrebro er en stor pige nu og har fået tre mindre søskende. Min Liv er på alder med hendes den yngste. “Hvis man bliver ved længe nok ender man med at få børn samtidig med sine veninder” svarede hun da jeg nævnte at det var sjovt at vi havde børn på samme alder.

My:minmy

Jeg har læst med på Camillas blog i årevis. Hun skriver om indretning, kreative syslerier, familieliv mm. Det har været en fornøjelse at læse og kigge med når malermester My har svunget penslen og malet vægge, døre, gulve og lofter i klare, smukke farver. Når et nyt smukt og unikt møbel har fået en plads i hjemmet eller ny kunst har fået en møjsommeligt udvalgt plads på væggen.

Hendes smukke og ikoniske tryk pryder ikke kun hendes blog men efterhånden også et utal af danske hjem. Inklusiv mit. Og jeg sender en kærlig tanke hver gang jeg sætter hendes smukke bordskåner på bordet.

På bloggen kan jeg følge med når hun skaber sit drømmehus og sin skønne have. Når hun trykker og arrangerer julemarked. Når børnene har fødselsdage, er kreative og bare ER. Og hver gang jeg læser med tænker jeg at nu må vi snart ses igen!

Kære veninde! Hvor var det dog dejligt at se dig forleden. Hvor var det skønt at se vores små pus nyde hinandens selskab. Dejligt at se dine unger og snakke med din store fornuftige datter. Der er godt nok sket noget med både hende og jeg siden vi så ud som på det billede du sendte mig i dag.

Ellen og Thea 2006

Tusind tak for al din hjælp med bloggen. Det har bare været fuldstændig uundværligt!

Vi MÅ virkelig se lidt mere til hinanden både i bloggeruniverset og den virkelige verden!

 

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar