Onsdagskærlighed til en modig kvinde langt væk hjemmefra

Onsdagskærlighed

Om onsdagen hylder vi på momster en blogger som vi ser op til, føler os inspireret af eller bare gerne vil fremhæve af den ene eller den anden grund. Sidste uge sendte jeg min allerførste onsdagskærlighed afsted mod my:minmy; En veninde gennem mange år og min inspiration til at begynde at blogge. Denne gang går min onsdagskærlighed til en modig kvinde langt væk hjemmefra.

 

From the land down under

De af jer der kender mig ved at jeg er vild med Australien og alt australsk. Så da jeg så af en af mine medbloggere her på momster bloggede “from the land down under” gik jeg straks i gang med at læse hendes blogindlæg. Og Jeanette som er indehaver af bloggen LittleHugeLove er bare en modig kvinde og derfor går min onsdagskærlighed til hende.

Jeanettes fine header på LittleHugeLove som viser lidt om hende

Jeanette er sammen med hendes kæreste og deres to børn taget til Canberra i Australien hvor kæresten skal læse. Og de fik en hård start dernede. Blandt andet gav boligsituationen dem en masse udfordringer. Det var en hel del koldere end de havde forventet. De var vist også allesammen lidt småsyge. Og så er det bare hårdt at være langt væk hjemmefra.

Men problemerne ser heldigvis ud til at være ved at løse sig. I hvert fald kan man læse om og se billeder af den skønne naturpark der er familiens nye nabo. Og så er foråret vist også endelig kommet til Australien.

 

LittleHugeLove

På LittleHugeLove kan man læse og Jeanette og hendes familie. Om hendes refleksioner over det at være mor med alt hvad der dertil hører. Man kan se nogle af alle de fine ting Jeanette syr. Jeg syr også og bliver vældig inspireret af de fine ting hun laver.

Jeanettes nyeste indlæg handler om amning. Det er rigtig sjovt skrevet og jeg var lige ved at vække Liv der lå ved siden af mig og sov middagslur fordi jeg kom til at grine højt. Og som rimelig ny ammer kan jeg så godt sætte mig ind i det hun skriver.

Jeg savner Australien helt vildt og glæder mig til at jeg en dag skal vise Liv det land jeg holder så meget af. Indtil videre får jeg dog mit behov tilfredsstillet ved at følge med på LittleHugeLove.

 

2 comments / Add your comment below

  1. Hvor er du sød <3 Tak for en god omgang onsdagskærlighed. Og mig som helt havde glemt det var onsdag idag. Hovsa.
    Jeg håber du en dag kan tage Liv med Down Under, se nogle kænguruer og opleve en masse andet sammen.

Skriv et svar