Onsdagskærlighed til CamamaMilla

Hvem er CamamaMilla?

Om onsdagen sender vi på Momster kærlighed til en anden blogger. I dag går min kærlighed til CamamaMilla som blandt andet blogger om sin søn Kalle som er født meget for tidligt og var indlagt de første 10 måneder af sit liv.

Camilla skriver så åbent og rørende om seje Kalles kamp og om sine følelser gennem det lange hårde forløb. Det rørte mig meget at læse om den splittelse Camilla har oplevet i forbindelse med at være indlagt med Kalle og dermed ikke være en del af dagligdagen med hendes store pige og mand. Og jeg glædede mig på hele familiens vegne da Camilla og hendes mand kunne give deres lille store datter en dag i centrum i Legoland.

Kalle har fået den fineste fødselsdagsgave af sine forældre. Den perfekte gave til en lille for tidligt født superhelt. Hvad mon det kan være? Ja det bliver du altså nødt til at logge ind på hendes blog for at finde ud af. Du kan komme direkte til indlægget her.

På de første billeder af Kalle er han så lille bitte. Litte bitte og fin. Og nu er han en lækker rundkindet baby. Jeg synes I skal kigge ind forbi Camillas blog og læse lidt om hende og Kalle og resten af deres familie. Fordi det er god læsning men også for at forelske jer i Kalles smukke smukke øjne.

 

Inspireret

Kalles historie har givet mig et indblik i hvad det vil sige at have et præmatur barn. Det er benhårdt! På alle mulige måder. Camillas blog giver mig lyst til at gøre en forskel for de små for tidligt fødte børn og deres familier. Når jeg lige har lidt bedre styr på symaskinerne tror jeg at jeg vil sy en stak tøj i bitte små størrelser til de bitte små mennesker der kæmper så indædt og sejt. Eller hækle blæksprutter. Eller måske strikke huer. Et eller andet vil jeg i hvert fald gøre. Måske jeg kan få andre med?

 

Hospitalsklovnene

Hver måned støtter jeg hospitalsklovnene. Jeg tror ikke de har så meget at lave på neonatalafdelingerne men de gør en kæmpe forskel for de lidt ældre børn der er indlagt rundt omkring på de danske hospitaler. Det må være et hårdt job. Ikke fysisk men psykisk. Ja man får en masse smil frem hos en masse syge børn. Men de må også af og til sige farvel til børnene. Heldigvis bliver der passet rigtig godt på de danske hospitalsklovne. De får en fin uddannelse og vist også en del sparring med blandt andet psykologer.

Kunne du tænke dig at være hospitalsklovn?

Nej?

Jamen så kan du bare nøjes med at støtte dem.

Læs mere om hospitalsklovnene lige her.

 

5 comments / Add your comment below

  1. Tusinde, tusinde tak søde du ❤️ Sådan en anbefaling varmer helt ind i hjertet. Og ikke mindst tak for alle de pæne ord om os. Det betyder alverden for mig.

    Det er fantastisk, hvis du har lyst til, at sy tøj eller lave sprutter – det kommer til, at varme hos de indlagte familier. Det betød i hvert fald rigtig meget for os, når der dukkede små gaver op, da vi var indlagt.

    Tak for dig ❤️

    1. Hvilke størrelser skal man sy i? Hvornår begynder de at få tøj på? Og hvad er bedst at give dem på? Heldragter? Bukser og body? Andre gode råd ift. tøjet?

  2. Måske først fra str. 44 – ofte har de ikke tøj på før. Det er vigtigt, at det kan knappes op foran, da det kan være vanskeligt i forhold til div. udstyr ellers. Bodyer og bløde bukser – eller heldragte der kan lukkes op foran. Tænk bløde materialer uden unødige syninger og knapper.

    Send mig endelig en mail, hvis jeg kan hjælpe med noget 😘❤️

Skriv et svar