Forår du er SÅ velkommen

Åh hvor har vi bare nydt at det er blevet forår. Vi har været flere timer i haven hver dag. Liv elsker det. Hun kravler rundt og undersøger haven. Gynger. Skubber rundt med sin cykel. Når vejret er som det har været de sidste dage er det bare herligt at have en have.

Forår i haven
Solhatten er fundet frem

 

Sidste forår var noget anderledes

Sidste år ved denne tid var jeg stor og tyk og virkelig træt af at vente. Jeg havde bækkenløsning og vand i kroppen. Jeg lå mest på sofaen. Forsøgte at hækle en uro til Liv færdig. Sov. Ladede op til det der skulle vise sig at blive en meget lang fødsel.

Og selvfølgelig var vi total bagud med køkkenhaven. Ja hele haven var lidt forsømt.

 

Forår for køkkenhave-ejere

er en virkelig travl tid. Bedene skal klargøres. Der skal sås, sættes løg, klippes gamle stauder ned… og i år er vi rimelig godt med. Der er i hvert fald sået lidt af hvert. Det står i drivhuset hvilket ikke er helt optimalt da der nok er lidt for koldt. Men når man bor på 50 m2 med et lille barn så er der bare ikke så mange steder at sætte spireprojekter. Eller der er ikke mange steder det kan stå i fred for små pilfingre.

Der er sat løg og sået spinat og ærter i højbedene. Hvidløgene vi satte i efteråret er kommet godt afsted. Det kommer vi helt sikkert ikke til at mangle.

Forår i haven
Der er sat løg og sået spinat mellem rækkerne

 

Igen i år har vi bestilt frø og sætteløg fra solsikken. God service, hurtig levering og økologiske kvalitetsfrø / løg med høj spireprocent.

 

Her er lidt stemningsbilleder fra de sidste par dage:

Forår i haven
Små bare tæer i græsset

 

 

Forår i haven
Liv læser bog i hængekøjen
Forår i haven
Eftermiddagshygge med Johannes der lige var kommet hjem fra arbejde
Forår i haven
Aften idyl og udsprungne træer
Forår i haven
Vasketøjet dufter bare bedre når det er tørret i haven
Forår i haven
Æbletræet er også sprunget ud
Forår i haven
Lige om snart skal vi vist have rabarber

 

Skriv et svar