Onsdag

Ja så nåede vi til onsdag og jeg er endnu engang som lovet klar med en lille fortælling om vores dag.

Status på natten

Desværre vågnede Liv allerede 4.45 og ville have sin sædvanlige tår tidlig-morgen babs. Heldigvis faldt hun i søvn igen og sov til 6.15. Men så var hun til gengæld også helt klar til at stå op.

Den sædvanlige havregrød og kaffe blev tilberedt og fortæret. Og så kom kravet om eventyr. Men da Liv skulle hjem til sin farmor og farfar blev dagens eventyr med bor begrænset til haven.

Vi legede i sandkassen og plukkede og spiste store, lækre, søde hindbær. Mens jeg drak dagens anden kop kaffe sad Liv i hængestolen og spiste et æble. Æbleskroget dumpede hun i min kaffe så kaffen sprøjtede ud på mine bukser. Tak Liv! (bare rolig den var kold)

 

Onsdag med farmor og farfar

Kl. 9 var pusletasken pakket og vi sad alle tre i bilen på vej til farmor og farfar. Liv bliver passet der en gang om ugen. For det meste om fredagen men denne uge var det onsdag. Det er fantastisk at Liv har alle sine fire bedsteforældre lige om hjørnet og kan få et tæt forhold til dem.

 

Onsdag står på oprydning og rengøring

Da vi havde afleveret Liv kørte vi i byggemarkedet og købte lidt ind til Johannes byggeprojekt.

Vel hjemme igen stod dagen i oprydningen og rengøringens tegn. Der blev heldigvis også tid til et lille DIY projekt.

onsdag
Dagens DIY projekt – en stol til Liv skal have en makeover

Denne fine stol har Liv fået af sin moster. Hun er ekspert i at finde børneting og er kommet med både cykel, stol, borde-bænkesæt, bøger, tøj og meget andet. Stolen her trængte til en kærlig hånd og jeg fandt tilfældigvis en fin kalkmaling i jem&fix.

Se efterbilleder på min Instagram.

 

Onsdag eftermiddag og aften

Sidst på eftermiddagen kørte vi hjem til farmor og farmor og spiste aftensmad med dem og Liv. Hun havde kun sovet halvanden time så hun var rimelig træt. Hun sover heller ikke mere herhjemme men sidst hun var hos sin farmor og farfar havde hun sovet to timer og tyve minutter. Vi havde håbet på en gentagelse. Under skrig og skrål pakkede vi sammen og pakkede os ind i bilen. To minutter inden vi parkerede bilen sov hun…

Hun vågnede desværre da jeg skulle give hende natble på og så var hun ikke frisk på at sove videre. Efter 45 minutters skrig og skrål gad jeg ikke mere og vi stod op. Johannes og Liv læste et par bøger og den første halvdel af dette indlæg er skrevet mens Liv dansede rundt til tonerne fra hendes legetelefon. Den anden halvdel er skrevet i sengen ved siden af en sovende men urolig lille pige. Babs var tilsyneladende det eneste der kunne få lidt ro på hende og få hende til at falde i søvn. Vi har ellers erstattet godnatbabs med en flaske så det ikke kun er mig der kan putte. Liv er glad for flasken men hun vil helst gerne have at det er mig der putter alligevel. Så det gør jeg. Hver aften.

Skriv et svar