Fredag

(Ja som du nok kan se er det ikke længere fredag. Jeg var simpelthen for træt da jeg kom hjem igår til at skrive dette indlæg færdigt. Det fik jeg så gjort her til morgen. Her kommer det lovede indlæg)

Åh endnu en tidlig morgen. Og så på en fredag. Endda en fredag hvor jeg skal på festival. Ikke bare idag men hele weekenden.

 

Fredag morgen…

startede som de fleste morgener med kaffe til mig og havregrød til Liv. Endnu en gang måtte jeg indse at vi ikke kunne klare os med en enkelt lur. Så efter lidt hygge og leg blev Liv puttet. Hun faldt hurtigt i søvn og jeg skyndte mig igang med dagens kreaprojekter. Blandt andet seks no sew tylskørter.

Har du forresten også set de fine hatte jeg har lavet til sanglegene? Ellers kan du se dem lige her på instagram.

Da Liv atter var vågen legede vi og hyggede indtil onkel Jeppe kom og lavede brunch til os. Vi nød både brunch og besøg.

Liv og mig kørte Jeppe hjem og da vi atter returnerede var Liv total putteklar. Jeg fik færdiggjort de sidste rekvisitter til sanglegene imorgen.

 

Andet besøg denne fredag

Og sørme så om vi ikke fik besøg igen. Denne gang af moster Tinja og Tao. Åh Liv havde savnet sin moster. Hun blev så glad da hun vågnede og så hvem der var kommet.

Vi legede og læste bøger og var også en tur på legepladsen. Aftensmaden var butterchicken fra muddys køkken. Det er så absolut den bedste butterchicken jeg nogen sinde har smagt. Måske endda en af mine top fem favorit måltider ever… Det skal jo fejres at det er fredag.

 

Fredag kan lidt endnu

Efter aftensmaden fik Liv et bad og en sutteflaske og så på hovedet i seng. Hun faldt i søvn på 5 minutter og så kunne jeg komme afsted til jazzfestival. NOT!

Den første halve time var det mest bare roden rundt og småpludren. Derefter startede skrigeriet. Da vi havde ligget derinde i halvanden time kom Johannes ind:

Hun kan lige så godt skrige sig i søvn i mine arme som i dine arme.

Endelig på festival

Og så kørte jeg til Jonstrup. Det var skide hyggeligt. Vi var en hel flok af folk “fra gamle dage”. Unge (det var vi ihvertfald en gang) der er vokset sammen i Jonstrup. Vi dansede og snakkede om gamle dage og opdaterede hinanden på vores liv.

fredag
Mit staff-kort til festivallen

Da musikken sluttede kl. lidt i tolv kørte jeg hjem. Johannes havde haft efter en lang kamp fået Liv til at sove. Jeg puttede mig ind til hende og faldt i søvn.

Skriv et svar